ЗА НАС

Добре дошли!

Парк-Семеен Хотел Орлов Камък

Парк-Семеен Хотел „Орлов Камък” e тризвезден комплекс, разположен край живописен район в землището на гр Копривщица. Изгледът от хотелските стаи към езерото и гората, отличните условия за колоездене и разходки в красивия горски парк край комплекса и полите на Средна гора създават разнообразни възможности за активна почивка.
Парк-семеен хотел „ Орлов камък“ разполага с 16 бр. стаи, вкл. 10 бр. двойни стаи, 3 бр. тройни стаи, апартамент, студио и мезонет разположен в кулата на хотела. Допълнително се предлага конферентна зала с 50 места за провеждане на семинари и други събития.
Хотелът разполага с ресторант-градина, басейн, парна баня, джакузи, сауна, детски външен кът за игра и детски вътрешен кът за игра, сателитна телевизия, wifi internet и безплатен паркинг.
За Вашето добро настроение се предлагат допълнително различни интересни игри, като шах, табла, карти, колела под наем и др..

ЗАЩО ГОСТИТЕ ИЗБИРАТ ПАРК-ХОТЕЛ ОРЛОВ КАМЪК?

Защото Парк-Семеен Хотел Орлов Камък представлява различен начин за почивка и преживявания. Място, където животът е прост, със спиращи дъха панорами, които очакват да бъдат открити. Идеален за тези, които искат да опитат от ароматите на планинския въздух,  да вървят по пленителните пътеки към връх Богдан и в същото време да се слеят с историята, културата и традициите на  гр. Копривщица.

  1. За да се почувствате като гости, а не като клиенти. В интимната атмосфера на хотела, можете да се насладите на комфорта на частен дом и топло семейно посрещане, заедно с удобствата на съвременен хотел. Хотел, в който всеки член от персонала прави Вашата почивка в гр. Копривщица уникална и незабравима.
  2. За да си дадете заслужена почивка от стреса в ежедневието. В един оазис на спокойствие, сред ароматите на минали времена, наслаждавайки се на най-доброто в историческия град Копривщица. В Парк- Семеен Хотел Орлов Камък всичко е предназначено за релаксация, интимност и спокойствие: парк, градина, езеро, където можете да на спокойствие да четете книга или да опитате от питиетата. Релаксация и работа могат да бъдат комбинирани, благодарение на WI-Fi интернет връзка в хотела, която е безплатно на разположение.
  3. Защото тук всеки ден започва по възможно най-добрия начин, с вкусна закуска сервирана на терасата на хотела.
  4. Защото с пристигането си в Парк- Семеен Хотел Орлов Камък, ще намерите точно това, което сте видели при резервирането на стая от нашата страница. Снимките на нашата страница са допълнителна гаранция за нашите гости.

Орлов Камък

Клуб

14500 Гости
5500 Резервации
13000 Клуб ``ОРЛОВ КАМЪК``
49300 Ястия